Welkomsactie Telenet klanten

In de afgelopen week heeft Telenet aangekondigd dat de gratis en betaalde webruimte van 60.000 klanten per 1 september 2022 beëindigd zullen worden. 

Het gaat hierbij om de webruimte die klanten kregen bij het aangaan van een abonnement voor internet toegang. Zoals telenet zelf al zegt is er een beter alternatief bij Hosting bedrijven zoals Kyzoe.

Hosting aanbieding

Kyzoe shared en managed hosting provider biedt alle klanten van Telenet 50% korting als men overstapt naar Kyzoe. Dat betekend concreet dat men na het invullen van de kortingscode ‘Telenet50‘ bij bestelling van een tweejarig pakket maar voor 1 jaar betaald. 

Zo betaal je voor het basis pakket maar €65.40 in plaats van € 130.80 je domeinnaam krijg je er ook gratis bij.

Het basispakket is al heel compleet

Wat krijg je bij Kyzoe:

  • Snelle servers met NVME SSD schijven.
  • Voor WordPress geoptimaliseerde servers.
  • Een gratis domeinnaam
  • SSL certificaat
  • Malware controle
  • Een makkelijk hosting paneel.
  • 10 Email adressen @jouweigendomein
  • 10Gb ruimte voor je website
  • 10GB ruimte voor je email
  • Persoonlijke support (via telefoon, whatsapp en email)

 

Bekijk hier het volledige pakket, bestellen kan je hier (kies zeker het tweejarig pakket)

Ook korting op hosting voor je webshop

Onze Pro Hosting is ideaal voor een supersnelle webshop, meer resources gratis 1 uur performance optimalisatie en gratis een adviesgesprek voor je website of webshop. Dat is in het kort uitgelegd de PRO hosting.

Normaal kost dit pakket €153.45 per jaar, jij kan nu met dezelfde code ‘Telenet50‘ twee jaar hosten voor dat bedrag. Kijk snel op deze pagina voor alle info over het pakket. Wil je bestellen, zorg dat dat je de code ingeeft op de bestelpagina.

Reageer:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.