Alternatief voor Anydesk of TeamViewer

Iedereen die wel eens een mail account bij iemand anders moet installeren of iemand op afstand moet helpen, kent wel AnyDesk of TeamViewer.  Met beide programma’s kan je op afstand een andere computer overnemen. 

Zonder twijfel zijn beide programma uiterst handig, maar soms krijg je al snel te maken met de hoge kosten voor de licenties.  Kyzoe biedt een alternatief – gratis nog wel! – in de opensource community: RUSTDESK.

Dit uitstekend alternatief maakt vanaf nu deel uit van ons aanbod in onze support activiteiten.

Rustdesk is beschikbaar voor Windows, Apple mac, Linux, Android en IOS, waarbij we opmerken dat net als bij de commerciële alternatieven de IOS apparaten niet op afstand bediend kunnen worden. 

Rustdesk kan je hier downloaden.

Reageer:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.