Je eigen IP adres deblokkeren

Regelmatig krijgen we bij Kyzoe de vraag om gebruikers die geblokkeerd zijn te deblokkeren. Dat doen we natuurlijk met veel plezier, maar vanaf heden kan je dit ook zelf doen!
Vanaf vandaag hebben we een “unban center” geïntegreerd voor klanten en resellers. Hierdoor hoef je ons niet meer te vragen om een IP-adres te deblokkeren, maar kan je het eenvoudig zelf uitvoeren. Je gaat als volgt te werk:

  • Log in op je Kyzoe klantenpaneel (https://client.kyzoe.be/).
  • Ga naar het diensten overzicht.
  • Ga naar een van de hosting producten (Resellers kiezen voor hun reseller product).
  • Klik op IP Unban Center in het menu aan de rechterkant.
  • Klik achter het product op het slotje (resellers klikken op het reseller product).

Er verschijnt een popup waar ofwel je IP-adres al staat ingevuld ofwel in het geval van resellers je een IP-adres (van de klant) kan ingeven.

  • Klik op “Check”.

Je krijgt nu de reden te zien van de blokkade, als die er is. Als er geen blokkade is dan zie je een groene balk. Je kan nu op “unban” klikken waarna het IP gedeblokkeerd wordt.
Klaar!

Heel belangrijk:

  • Zorg dat je het juiste IP hebt van de klant
  • Je kan per minuut één IP deblokkeren

Hierdoor hoef je niet meer ticket in te sturen voor het deblokkeren van een IP-adres op een van onze servers, maar kan je het zelf uitvoeren. Dit artikel is ook in onze kennisbank te vinden: https://client.kyzoe.be/knowledgebase/86/Deblokkeer-je-eigen-IP-op-onze-servers.html

Reageer:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.