Hoe stel je een out of office mail in?

Out of office reply instellen in RoundCube

Wanneer je mail via de mailserver van Kyzoe hosting loopt, kan je altijd bij je mail via je browser. Je gaat dan naar je website gevolgt door /webmail voor kyzoe.be is dat dus https://aiphosting.com/webmail. Daarna volg je de volgende stappen:

  • Klik op instellingen (1).
  • klik daarna op filters (2).
  • Daarna klik je op de + bij aanmaken(3).
  • Een nieuw scherm opent, je kunt de filter een naam geven(4).
    Bij actions kies je voor de actie ‘ Reply with Message’
  • In de velden (5,6,7) vul je het bericht in dat je wilt terugsturen, zo ook het onderwerp en afzendadres. Vergeet niet je eigen e-mailadresbij (8) in te vullen. Als laatste optie (9) kun je invullen hoe vaak ontvangers het bericht maximaal per dag krijgen. £ik raad hier een 1 in te vullen.

Om het out of office bericht te verwijderen kan je onder het filtername je filter weer uitzetten.
 

Reageer:

Blijf op de hoogte van onze blogs

Maximaal 1 e-mail per week op donderdag om 8.30 en enkel als er nieuwe blog berichten zijn.

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.