Een belafspraak maken

Bij een bel afspraak ga ik ervan uit dat jij mij belt, op een van de onderstaande nummers:

+32(0)59-53.00.00
+31(0)85-06.09.190

Moeten we iets installeren, of moeten we iets laten zien, dan verwachten we dat anydesk of teamviewer geïnstalleerd is op je pc/laptop voor mac raden we aan om teamviewer te installeren.

GEEF AUB EEN REDEN OP WAAROM JE DEZE AFSPRAAK MAAKT.

Voor handelingen die niet onder onze support vallen, rekenen we een kost aan van 48€ per uur (0.80€ per minuut) excl. BTW.

[wpcal id=1]

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.