Supersnelle hosting voor je klanten

Agencies en/of resellers kunnen met onze pakketten makkelijk hun klanten voorzien van zeer kwalitatieve hosting. We hebben zowel reseller hosting beschikbaar voor basis websites als voor webwinkels, maar ook Dedicated Servers die we op jouw verzoek kunnen inrichten zoals jij het wilt.

Supersnelle hosting voor uw klanten

Agencies en/of Resellers kunnen met onze pakketten makkelijk hun klanten voorzien van zeer kwalitatieve hosting, wij hebben zowel reseller hosting beschikbaar voor basis websites als voor webwinkel maar ook Dedicated servers die we op uw verzoeken kunnen inrichten zoals u het wilt.

Stel zelf je pakket samen

Jij kent je klanten het best. Daarom kan je zelf je pakketten samenstellen. Je bepaalt zelf de hoeveelheid webruimte, mailboxen, databases activeren is kinderspel. 

Alleen SSD schijven

Alle reseller-pakketten hebben NVME M2 schijven zodat al je applicaties supersnel laden. SSD-schijven zijn tot wel 42% sneller dan normale schijven. Lees meer.

Persoonlijke support

Kom je er even niet uit? Wij staan voor je klaar. Je kan ons bereiken via live chat, e-mail of telefoon (we hebben telefoon nummers in Nederland en in België).

Basic Reseller

Ons basispakket, ideaal voor de
meeste starterwebsites
164
45
per jaar*
 • 10 domeinen / accounts 50 GB SSD opslag
 • 4 GB RAM
 • 2 vCPU cores
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaten
 • IMAP 4 e-mail + webmail
 • Makkelijk uitbreidbaar

PRO reseller

Ideaal voor webshops en websites
met veel bezoekers
91
95
per maand
 • 10 websites 100 GB SSD opslag
 • 16 GB PHP RAM
 • 8 vCPU cores
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaten
 • IMAP 4 e-mail + webmail​
 • Makkelijk uitbreidbaar
Managed

Extra korting op domeinen

Als reseller koop je je domeinen aan extra lage prijzen. De registratie verloopt volledig automatisch en in realtime.

Volledige DNS-controle

In je klantenpaneel beheer je de DNS records van je domeinnamen. Ook forwarding van websites en e-mail regel je hier.

Directadmin Controlepaneel

Met je reseller-account beslis je zelf welke hosting resources je geeft aan een klant. En het is volledig whitelabel.

Verhuizen zonder risico

Ook voor onze resellers verhuizen we websites zonder problemen naar onze servers. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Dagelijks meerdere back-ups

Alle websites worden 2 maal per dag geback-upt. Dat back-uppen doen we om de 12 uur zodat je altijd een recente kopie hebt. Je kan ook makkelijk zelf instellen om eigen back-ups te maken, bijvoorbaald naar je Google Drive of je eigen FTP locatie.

Extra voordelen voor agencies / resellers

Onze resellers zijn onze ambassadeurs en voor deze ambassadeurs hebben we een aantal extra voordelen. Zo krijg je een extra korting op het aankopen van domeinnamen, maar hebben we ook speciale prijzen voor een heel aantal plug-ins.

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor je in: wij bieden je hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat je overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij je volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Kyzoe.be.